Sports

Cameron Norrie går med Andy Murray och Dan Evans i Wimbledon andra omgången efter Lucas Pouille seger

Norries match mot Lucas Pouille hade börjat sent på tisdagskvällen med fransmannen, en före detta Wimbledon-kvartsfinalist, som tog tiebreak 8-6.

Men när de återvände till No2 Court nästa eftermiddag var det helt annorlunda när Norrie skröt med fördelen för mycket av resten av slipsen och vann 6-7 7-5 6-2 7-5.

Den brittiska nr 1, sådd för första gången vid en Grand Slam 29th, befann sig under press i den fjärde uppsättningen ett brott men bröt tillbaka för att jämföra poängen till 5-5. Pouille hade möjlighet att tjäna för att stanna kvar i matchen men han var trasig igen.

Det kantade Norrie närmare ett potentiellt möte i tredje omgången mot Roger Federer.

Katie Boulter, som anlände till Center Court med en kraftigt fastspänd högerbåge efter en skada av motgångar mot skador, kom inom en morrhår förmodligen den största vinsten i sin karriär innan hon kom som bäst i ett gungbräde mot Aryna Sabalenka.

Boulter tog förtjänat första uppsättningen och vitryska den andra. De bytte serveringsavbrott tidigt men det centrala spelet visade sig vara det nionde i den avgörande uppsättningen.

Det varade i mer än 10 minuter, under vilka britten hade sex brytpunkter men kunde inte konvertera dem mot Sabalenka, som höll på och omedelbart bröt igen för en 4-6 6-3 6-3 seger.

Posted By : togel hari ini hongkong yang keluar