Lifestyle

Florida-man som imiterar en polis som av misstag drog över en riktig undercover

Han har attackerat bilförsäljare och gjort upp falska nyheter, men “Florida Man” är tillbaka på det igen, och den här gången ser det ut som om han bara försökte skydda sitt samhälle från skurkar genom att utge sig för en polis. Inte en stor sak! Jag menar vem av oss har inte tagit på en sheriffs biträdande uniform och fastnat röda och blå lampor på våra bilar för att göra vår medborgerliga plikt för våra vänner och grannar?

Tyvärr för Florida-mannen Matthew Joseph Erris gjorde han en sak som du definitivt inte borde göra när du låtsades vara en brottsbekämpare: att röra med en riktig brottsbekämpare. I det här fallet satte Erris sikten på en man som, om han inte kände till det, är en undercover-detektiv, och det dröjde inte länge innan den falska polisens cosplay-stunt kraschade ner omkring honom.

Det verkar som om Erris och hans Chevy Trailblazer 2007 hade mycket roligt på Floridas vägar när han låtsades vara en sheriff-ställföreträdare med ett par ljusstänger fäst på SUV: s framsida och topp. Han hade enligt uppgift också med sig en airsoft-pistol för resan och hade stashat den under sitt säte.

Vad Erris inte visste när han faktiskt försökte dra någon över – hans resonemang för det olagliga trafikstoppet är fortfarande oklart – är att han riktade sig mot en verklig brottsbekämpande officer. Den namnlösa detektiv som han förföljde arbetade undercover och ringde snabbt 911 för att kalla till riktiga patrullmän.

Erris hittades snabbt, stoppades och arresterades för att utge sig för att vara en brottsbekämpande officer. Det var vid denna tidpunkt som den riktiga polisen hittade hans airsoft-pistol under sätet.

“Erris står nu inför en avgift för att utge sig för en brottsbekämpande tjänsteman,” sa Hillsborough County Sheriff’s Office i ett uttalande via Facebook. “Det är oklart hur många gånger han har gjort detta tidigare.”

Mike Wehner har rapporterat om teknik och videospel under det senaste decenniet och täcker nyheter och trender inom VR, bärbara datorer, smartphones och framtida teknik.

Senast fungerade Mike som Tech Editor på The Daily Dot, och har varit med i USA Today, Time.com och otaliga andra webb- och utskriftsbutiker. Hans kärlek till rapportering är näst bara efter hans spelberoende.


Posted By : data hk