PC Culture

Ibram X. Kendi rubriker American Federation of Teachers Conference on Educating Students

Ibram X. Hans tio CBS i morgon 2019. (CBS i morgon / via YouTube)

Förespråkare och författare för kritisk rasteori och författare Ibram X. Kendi ledde en konversation onsdag vid en amerikansk federation av lärare (AFT) konferens med titeln “Together Educating America’s Children”

Den näst största lärarförbundet i Amerika var värd för den progressiva intellektuella för att dela med deltagarna om hur man inlär antirasistiska attityder och aktivism hos studenter.

“Hör av Dr. Ibram X. Kendi i denna frittgående diskussion med studentaktivister och AFT-medlemmar om hans stipendium och om att utveckla antirasistiska tankesätt och handlingar i och utanför klassrum,” sa kampanjen.

egen författare Stämplad från början: En definitiv historia av rasistiska idéer i Amerika och Hur man blir en antiracist, böcker som vanligtvis är associerade med CRT, och erkänner att systemisk rasism är en oförsonlig fläck på landets förflutna som bara kan förenas och rättas genom nuvarande och framtida diskriminering av efterkommarna till vita förtryckare. Han menar att rättvisa endast kan uppnås genom att identifiera och riva resterna av rasism i varje idé och institution i det amerikanska samhället.

AFT-webbplatsens uttalande berömmer Kendis ”obevekliga och passionerade forskning” som ”ifrågasätter uppfattningen om ett post-ras-samhälle och öppnar läsarnas och publikens ögon för verkligheten av rasism i Amerika idag.”

Boston University-professorn bekänner också att förnekande av rasism är en förklädnad som upprätthåller orättvisa, och att det inte räcker med att bara inte hamna eller tillämpa fördomar på en personlig nivå.

”Man antingen tillåter ras ojämlikheter att uthärda, som rasist, eller konfronterar ras ojämlikhet, som en antiracist. Det finns inget däremellan säkert utrymme för ‘inte rasistiskt’. Påståendet om “inte rasistisk” neutralitet är en mask för rasism, “skriver Kendi Hur man blir en antiracist.

Kendi-funktionen på AFT-toppmötet kommer efter att det upptäcktes att National Education Association (NEA), nationernas största lärarförening, antog en resolution om att genomföra oppositionsforskning på organisationer som motsätter sig att integrera kritisk rasteori i skolplanerna.

Strax efter försvann en annan åtgärd som beskriver NEA: s nya kampanj för att främja och försvara CRT-undervisningen i de 14 000 offentliga skolområdena som den samarbetar med på mystiskt sätt från sin webbplats.

Dagordningen hade läst: “Vi motsätter oss försök att förbjuda kritisk rasteori och / eller 1619-projektet.”

Skicka ett tips till nyhetsteamet på NEJ.


Posted By : angka keluar hk