Tech

Läckage kan avslöja släpptid för Apples första OLED-iPad någonsin

Det är bara en tidsfråga innan alla Apples mobila enheter är utrustade med OLED-skärmar, och enligt en ny rapport från den koreanska webbplatsen Elec, Apples första OLED-iPad kommer att debutera 2022. Källor säger att den nya iPad kommer att ha en 10,86-tums OLED-skärm. Dessutom kommer Samsung att fungera som den enda leverantören av OLED-paneler för surfplattan. Elec gav faktiskt inte ett namn för OLED iPad-modellen, men skärmstorleken är identisk med den för den nuvarande iPad Air.

Dagens bästa erbjudande Få Alexa smarta kontakter med 11 000+ 5-stjärniga recensioner för 4,87 dollar vardera med kupongkod 3591TPTU! Listpris:23,99 USD Pris:19,49 $ Du sparar:4,50 $ (19%) Tillgängligt från Amazon kan BGR få en provision Köp nuKupongskod: 3591TPTU Tillgängligt från Amazon BGR kan få en provision

OLED iPad Air 2022 detaljer läckt ut

Enligt rapporten kommer Apple att använda styv OLED och tunnfilmsinkapsling (TFE) på skärmen på iPad Air 2022. Som Elec noterar, TFE är en teknik som vanligtvis ses i flexibla OLED-skärmar. TFE är gjord av alternerande organiska och oorganiska lager, vilket gör skärmarna mer flexibla och hållbara. Apple förväntas också använda lågtemperatur polykristallint kisel (LTPS) tunnfilmtransistorer (TFT) och röda, gröna och blåa emissionslager. Detta speglar iPhones OLED-struktur.

iPad Pro-modeller med OLED kommer 2023

Apple kommer enligt uppgift att fördubbla sin OLED iPad-utgång 2023 med en 11-tums OLED-iPad och en 12,9-tums OLED-iPad. Ännu en gång, Elec misslyckas med att erbjuda några namn, men dessa låter verkligen som två nya iPad Pro-modeller. Till skillnad från OLED iPad Air kan OLED iPad Pro-modellerna ha flexibla OLED-skärmar. Dessutom kan Apple växla från LTPS till lågtemperatur polykristallin oxid (LTPO).

Som Elec anteckningar, flexibla OLED-paneler kan möjliggöra mindre ramar på de nya modellerna. Dessutom öppnar LTPO tunnfilmtransistorer möjligheten för 120Hz uppdateringsfrekvensvisningar. Många rapporter tyder på att Apple vill ha 120Hz-skärmar till avancerade iPhone 13-modeller i höst.

Det här är inte det första vi har hört om OLED-iPad-modeller som lanserades 2022. Tillbaka i mars Digitimes rapporterade att en 10,9-tums iPad med en OLED-skärm skulle gå i produktion under fjärde kvartalet 2021 och lanseras i början av 2022. Analytiker Ming-Chi Kuo sa samma sak senare samma månad.

Dagens bästa erbjudande Prime Dags smarta hem-gadget är tillbaka till försäljning – plus, få en kredit på $ 40 med Amazons nyckelkampanj! Pris:28,73 $ Tillgängligt från Amazon kan BGR få en provision Köp nu Tillgängligt från Amazon BGR kan få en provision


Posted By : hongkong pools