Lifestyle

Lyckligaste resenären i mänsklighetens historia får hela 737 för sig själv

Att flyga kan vara det snabbaste sättet att resa över långa sträckor men du behöver inte se särskilt hårt ut för att hitta många anledningar att hata det. Även om du inte har någon rädsla för höjder eller ångest för att flyga måste du fortfarande ta itu med det faktum att du är packad i vad som egentligen är en stor stinkande buss med vingar, omgiven av främlingar som ofta verkar göra det till sitt uppdrag att irritera alla runt omkring dem.

ick.

Om du kunde ta bort andra passagerare från ekvationen skulle du fortfarande kunna hitta några brister, men upplevelsen skulle förmodligen vara mycket roligare, eller hur? En litauisk man fick njuta av den himmelska upplevelsen när han bokade ett flyg från sitt hemland till Italien i mars, bara för att komma fram till porten och inse att han var den enda som köpte en biljett.

Som Opartisk Press rapporter, den enda passageraren av Boeing 737-800-flygningen var en man som hette Skirmantas Strimaitis, och han hade hela 188-passagerarplanet för sig själv under hela sin resa. Roligt övergick besättningen på planet enormt med honom, med ett par piloter och hela fem flygvärdinnor. Ja, fem personer som ser till att en man har allt han behöver för att njuta av sin resa.

Den ungefär två timmar långa resan var “en gång i livet”, säger Strimaitis till journalister, men de omständigheter som ledde honom till att vara ensampassagerare är faktiskt mycket meningsfullt.

Flygplanet skulle användas för en charterflyg från Italien för en stor grupp, och det behövde transporteras till flygplatsen för att kunna färja sina passagerare till deras destination. För att inte vilja slösa bort möjligheten sålde flygbolaget enkelbiljetter för flygningen till Italien, och Strimaitis råkade vara den enda tagaren.

Personligen var det närmaste jag någonsin kommit att uppleva vad Strimaitis haft på en fyra timmars resa från Wisconsin till Los Angeles på en flygning där jag hade en hel rad platser för mig själv. Jag måste säga att det förmodligen var det mest bekväma flyget i mitt liv, så jag kan bara föreställa mig hur bra det skulle vara att resa i ett hav av nästan 200 tomma platser.


Posted By : data hk