Science

Marinpiloter som drog en enorm dong på himlen fick hård påminnelse

Marinpiloter får intensiv träning och hålls på en otroligt hög standard. De är också mänskliga och som sådan tycker de att saker som jättehimmelpenisar är roliga, varför en massiv dong dominerade himlen ovanför staten Washington en solig dag tillbaka 2017.

Den råa himmelkonsten drog genast uppmärksamhet från dem på marken, och bilder av den omisskännliga synen blev snabbt virala över alla slags sociala medier. Vid den tiden sa den amerikanska marinen att frågan behandlades, och den officiella kommentaren i frågan var i huvudsak obefintlig. Nu, Navy Times har fått en kopia av den interna utredningen som ägde rum, och detaljerna om hur sky dong kom till är väl värda att utforska.

Rapporten, vilken Navy Times tar sig tid att gå igenom steg för steg, är en riktig behandling. Det inkluderar intervjuer med piloter som är ansvariga för ritningen, samt ett transkript av deras kommunikation i cockpit när de planerade och utför stuntet.

De två marinflygmännen hade redan avslutat sin träning och hade tydligen tid att döda. Contrailsna från deras jet stannade snyggt i luften, och tydligen var det tillräckligt för att gnista deras fantasi.

Från Navy Times:

“Rita en jätte penis”, sa EWO (elektronisk krigsförare). “Det skulle vara fantastiskt.”

“Vad gjorde du på ditt flyg?” skämtade piloten. “Åh, vi förvandlade dinosaurier till himmelpeniser.”

“Du bör helt försöka rita en penis”, rekommenderade EWO.

“Jag kunde definitivt rita en, det skulle vara lätt”, skröt piloten. ”Jag kunde i princip rita en figur åtta och vända mig och komma tillbaka. Jag kommer att gå ner, ta lite fart och förhoppningsvis komma ut ur konturskiktet så att de inte är anslutna till varandra. ”

Nu är det några allvarliga strategier över vad som ursprungligen var tänkt att vara en snuskig bild av en penis. Moder naturen hade dock andra planer, och jetpåren fastnade i luften mycket längre än flygmännen förväntade sig. Det tog inte lång tid för dem att inse att problem bryggde:

”Snart efter insåg jag omfattningen av våra handlingar”, skrev piloten. “Att contrailsna var kvar längre än förutsagt.”

Undvikande manövrar blev nödvändiga.

”Jag påpekade att vi behövde vidta åtgärder för att försöka dölja det”, skrev han. ”Jag flög ett pass över den och försökte i huvudsak skrapa ut den med mina konturer. Det passet var ineffektivt. ”

Orden började spridas, och klagomål från allmänheten fångade uppmärksamheten hos högre ups som snabbt tog upp situationen med paret. Båda männen var enligt uppgift väldigt ursäktande och ångrade över stuntet. Det är oklart exakt vilka straff som utfärdades, men rapporten låter det låta som en skriftlig varning var omfattningen av blowbacken.

Länge leva sky dong.

Mike Wehner har rapporterat om teknik och videospel under det senaste decenniet och täcker nyheter och trender inom VR, bärbara datorer, smartphones och framtida teknik.

Senast fungerade Mike som Tech Editor på The Daily Dot, och har varit med i USA Today, Time.com och otaliga andra webb- och utskriftsbutiker. Hans kärlek till rapportering är näst bara efter hans spelberoende.


Posted By : keluaran hk