Business

Mitt första återbesök sedan pandemin började • BGR

För första gången på mer än ett år, sedan starten på vad du vet, gick jag in på Apple Store-platsen nära min lägenhet torsdag eftermiddag. Och jag måste säga: Shoppingupplevelsen jag stötte på var imponerande. Och uppriktigt sagt, på grund av normaliteten, lite överraskande.

Innan du dyker in i några av detaljerna om vad du kommer att stöta på i Apple Store-butikerna i USA nu, är en liten historia i ordning. Eftersom COVID-19-situationen inte var enhetlig och drabbade delar av landet annorlunda, här är lite om pandemiupplevelsen där jag bor. Jag är i staden Memphis, och mitt län i detta skede av coronaviruspandemin har registrerat lite mer än 99 000 COVID-fall. Mer än 97 000 av dem har klassificerats som inaktiva eller återhämtade sig. Ännu viktigare är att mitt län nuvarande 7-dagars rullande genomsnitt av nya COVID-19 fall ligger på bara 26. Vi är tillbaka till det normala livet, med andra ord. Eller så normalt som saker kan vara just nu.

Dagens bästa erbjudande Echo Buds har bullerdämpning precis som AirPods Pro – men de säljs för 100 $ mindre! Listpris:119,99 USD Pris:89,99 dollar Du sparar:$ 30,00 (25%) Köp nu Tillgängligt från Amazon kan BGR få en provision Tillgängligt från Amazon BGR kan få en provision

Apple Store-platser, tillbaka till det normala (typ av)

Vi låste ner här förra året, samma som överallt. Men saker kom i vågor och steg. Den här Apple Store här i mitt län öppnade och stängdes några gånger 2020. Vid ett tillfälle fungerade den enligt Apples pilot “Express” butikskoncept.

Den Express-modellen gör en Apple Store till något som ser ut som en av de västerländska fasaderna i filmstaden. En gigantisk partition i ingången till butiken blockerade fullständigt någon från att kunna gå djupare inuti. Partitionen hade hyllliknande utrymmen där Apple-produkter kunde visas. Typ av att kondensera butiken på en vägg, tillfälligt, som sedan sköts mot ytterdörren.

Min lokala butik har sedan skrotat bort det och gått tillbaka till den traditionella, vidöppna normala shoppingupplevelsen.

Alla amerikanska Apple Store-platser har faktiskt varit öppna i några månader nu. Men inte alla hade återvänt vid den tiden till deras pre-pandemiska status quo. Det betyder att vissa fortfarande fungerar med begränsade timmar, till exempel.

Apple butik
En vy från utanför Apple Store, nära Memphis, Tennessee. Bildkälla: Andy Meek

Masker valfritt

Butiken här nära mig ser dock ut som om den gjorde vinter 2019. Flera kunder svävade över varje bord inuti och studerade iPads, iPhones och mer som visas på dem. Maskerade, surfplattor medarbetare strövade hela tiden, några engagerade i att hjälpa kunder.

Jag är här, på den här Apple Store-platsen, för jag behöver (okej, vill) en ny iPad. När du först går upp finns det ett skylt utanför som låter dig veta att masker är valfria. En handdesinfektionsstation står nära ytterdörren.

Så fort jag gick in bedömde en maskerad säkerhetsvakt mig. Vad behövde jag? En ny iPad, okej. Stå där och vänta tills den här anställd är klar så att hon kan komma och hjälpa dig. Efter några minuter slår den maskerade Apple-medarbetaren mig med fler frågor. Behövde jag veta specifikationer och vilka val jag har? Hade jag redan en idé vad jag ville? Du kan bläddra bland dessa surfplattor där. Eller så kan du stå i kö här och berätta för någon vilken modell du vill ha. Och kolla därifrån.

Men för maskerna som är synliga överallt – mestadels på anställda – skulle du bli förlåtad för att du inte inser att det fortfarande finns en pandemi på rampen utanför. En som inte bryr sig om du behöver en ny iPad, eller om vilken annan normalitet du vill återkräva. Det är ändå trevligt att göra sådana vardagliga saker igen.

Jag är inte det största fanet av att få veta var jag ska stå och svara på massor av frågor när jag försöker göra något. Men hej, åtminstone kan jag ge Apple pengar igen personligen, eller hur?

Dagens bästa erbjudande Styr din garageport var som helst med din smartphone eller Alexa! Listpris:29,98 $ Pris:19,98 $ Du sparar:$ 10,00 (33%) Köp nu Tillgängligt från Amazon kan BGR få en provision Tillgängligt från Amazon BGR kan få en provision


Posted By : pengeluaran hk