Lifestyle

Se på påskharen kasta slag i en gatukamp, ​​för Florida

Av alla helgdagar i den amerikanska kalendern är påsken definitivt en av de mest lågmälda. Familjer samlas, äter skinka och kanske jagar barnen efter färgade ägg eller äter en massa godis, men det är i allmänhet ganska lugnt. Det vill säga om du inte är i Florida, där att vara i semesterandan och ta på sig en påskharen kostym inte hindrar någon från att komma in i ett uppvärmt gatukamp i Orlando.

En video, som först publicerades av Instagram-användaren Workfth men som sedan togs bort på grund av en uppfattad överträdelse av “community-riktlinjer”, visar en vänlig påskhare som hamnar mitt i en fysisk krångel mellan två män på en upptagen gata. Förbannelser skriks, slag slängs och vår håriga vän är precis där.

Skickat igen av en annan användare, videon kan ses nedan (tills Instagram oundvikligen tar bort det ännu en gång).

https://www.instagram.com/p/BwkQt1SA_jw/

Det är svårt att analysera vad som exakt händer här men det är tydligt att de två män som slåss i början av klippet har ett mycket stort problem med varandra. Kaninen anländer sent till slagsmålet men lyckas få in några jabs och krokar ändå och landar upprepade slag på en av männen innan polisen kommer och bryter upp saker.

När humöret dör lite blir kaninen en omedelbar kändis och fortsätter till skuggboxen till de samlade åskådarnas nöje. Tråkigt, trots att han kastar upprepade slag med en polis som står bara några meter bort, går kaninen bort från alla tillrättavisningar medan polisen ordnar saker mellan de två ursprungliga striderna.

Det är en härlig liten video och ytterligare bevis på att Florida är en skatt som bör uppskattas och uppskattas för den underhållning det ger oss alla.


Posted By : data hk