Comment

Talking Point: Vad tycker du om samtal för att stoppa dagliga Covid-siffror i Storbritannien?

T

Han har hittills motstått uppmaningar att sluta publicera dagliga Covid-data på grund av farhågor om att det ökar en “rädsla faktor.”

Som svar sa affärsminister Anne-Marie Trevelyan att uppgifterna kommer att sluta publiceras “i sinom tid.”

Vad tycker du om de dagliga siffrorna? Låt oss veta dina tankar nedan för chansen att presenteras på vår webbplats imorgon.

Gårdagens Talking Point: Bör Londonbor tvingas betala mer för att uppfylla ULEZ-standarder?

Några av er instämmer i de nya ULEZ-förslagen. ”FutureSoundOfLondon” sa: ”Förare är de största bidragsgivarna till trängsel och föroreningar. Om de inte vill betala åtminstone en del av kostnaderna för att minska kostnaderna för sina handlingar, bör de sluta köra. ”

Andra var mindre entusiastiska. ”DGM” sa: ”Trängseln och föroreningarna orsakas av bygg- och vägarbeten och av smalare vägar för cykelfält. Ett antal cykelfält används knappast och skapar mer trafikuppbyggnad vilket skapar mer föroreningar. Slöseri med skattebetalarnas pengar för att mata på borgmästarens ego. ”

”GreenerLondon22”, sade emellertid: ”För det första röstade jag inte på Khan för det, jag är tveksam till hans ekologiska referenser. För det andra behöver London en fullständig omprövning av trafik och byggnad inför klimatförändringarna. London är ohållbart i sin nuvarande form, åtminstone för sin glupska och alltödande överbefolkning. Så vad som än händer med “ULEZ”, det finns en lång, mycket lång väg att gå innan London ens närmar sig någon form av hållbarhet. “

Posted By : pengeluaran hk hari ini 2021