Lifestyle

Texas pizzaförband tvingades stängas efter att anställda spikade pizza med laxermedel

Pizza kan ha italienskt ursprung men det har blivit en massiv del av den amerikanska kulturen. Även de minsta städerna brukar ha minst en pizzaplats, och en riktigt bra paj med färska ingredienser kan verkligen vara en skönhet. Tyvärr för beskyddare av Mr. Jim’s Pizza i Springtown, Texas, måste de vänta tills hälsoinspektörer kan reda ut ett oroväckande “prank” med flera anställda och en flaska laxermedel.

Som den Fort Worth Star-Telegram rapporter har hälsotjänstemän tagit ur kontakten på Mr. Jims plats efter att en anställd postat på sociala medier om att sätta laxermedel i maten. Uppläggningen utlöste en utredning och slutligen ledde till att restaurangen stängdes tills tjänstemän kan besluta hur de ska gå vidare.

Medarbetaren avslöjade enligt uppgift att en prank hade avrättats på en av deras medarbetare. En trio medarbetare har anklagats för att sätta det laxerande Miralax åtminstone en pizza som därefter ätits av en annan anställd som blev sjuk av den smittade pajen.

De anställda hävdade att de aldrig satte laxmedlet på någon mat som skulle ges till kunderna, men det hindrade inte hälso- och sjukvårdstjänstemän från att ta bort restaurangens tillstånd tills en inspektion kan utföras. Den tidigaste inspektionen förväntades ske var måndag, men det hände uppenbarligen inte, och det är oklart när butiken kommer att återuppta normal drift.

I ett uttalande till HuffPost, Mr. Jim’s Pizza-plats hävdade att alla anställda som var inblandade i upptåg har sparkats.

Mr. Jim’s Pizza driver dussintals butiker i hela Texas och även om detta “prank” bara resulterade i avstängning av en av franchiselägena, skulle företaget uppenbarligen vilja lägga händelsen bakom dem. Det hindrar inte folk från att granska bombningen av butiken på Google och på andra håll, men med många enstjärniga recensioner som citerar hälsoavdelningens avstängning.


Posted By : data hk